Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πολύδωρας για διορισμό κόρης: Είχα το δικαίωμα να το κάνω

Σάλο έχει προκαλέσει ο διορισμός της κόρης του Βύρωνα Πολύδωρα στο γραφείο του τέως προέδρου της Βουλής, δηλαδή το δικό του και ενώ παρέμεινε Πρόεδρος για μία μόνο μέρα.


Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο ίδιος δηλώνει σε συνομιλητές του ότι "είχε δικαίωμα να το κάνει", τη στιγμή που στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτιμούσαν-και ευελπιστούσαν-ότι η κόρη του θα υπέβαλλε την παραίτησή της μετά το σάλο που δημιουργήθηκε.
Η δυσφορία στο Μαξίμου είναι έντονη, ενώ το γεγονός πληροφορήθηκε χθες το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας δεν έκρυψε την ενόχλησή του.
Το δημοσίευμα σημειώνει πως δεν έγινε γνωστό αν υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στο βουλευτή Β' Αθηνών και σε γαλάζια κομματικά στελέχη, ωστόσο η θέση του ότι είχε το δικαίωμα να το κάνει καθώς αντί για έξι μετακλητούς υπαλλήλους που μπορούσε να διορίσει επέλεξε μόνο ένα πρόσωπο, δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κλείσει το θέμα, δηλαδή να παραιτηθεί η κόρη του Μαργαρίτα.
"Κάλυψα τη θέση μόνο ενός υπαλλήλου- αντί για έξι- με την κόρη μου που είναι στενός, πολύτιμος συνεργάτης μου. Έχει τρία μεταπτυχιακά, μιλά τέσσερις γλώσσες και διερωτώμαι γιατί τώρα έρχεται το θέμα στη δημοσιότητα. Υπάρχουν σκοπιμότητες που θα αποκαλυφθούν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Β. Πολύδωρας σε συνομιλητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου