Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η Μόνικα Λεβίνσκι ξαναχτυπά...



Ένας πλανητάρχης, μία 22χρονη, μία παράνομη σχέση και μια δημόσια απολογία ήταν τα...

βασικότερα στοιχεία για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του 20ου αιώνα! Το 1998, όταν ο τότε πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπιλ Κλίντον, κοιτώντας το φακό με θλιμμένα μάτια που πρόδιδαν τη βαθιά του μετάνοια για τις… στιγμές αδυναμίες του με τη νεαρή Μόνικας Λεβίνσκι, ζητούσε συγγνώμη από τον αμερικανικό λαό, τη γυναίκα του Χίλαρι αλλά και την οικογένεια της νεαρής, που βρέθηκε τόσο ξαφνικά στο μάτι του κυκλώνα, κανένας δε θα μπορούσε να φανταστεί πως χρόνια αργότερα, το σκάνδαλο θα αποκτούσε κυριολεκτικά… ύλη!



Δεκατέσσερα χρόνια μετά, η 39χρονη πλέον Μόνικα, λύνει τη σιωπή της καθώς, όπως λέγεται, έχει ετοιμάσει ένα βιβλίο για το οποίο αναζητά τον κατάλληλο εκδότη, προκειμένου όλος ο κόσμος να διαβάσει όσα εκείνη έχει να πει. Σύμφωνα με τη «New York Post» βέβαια κανείς δεν ξέρει ποιοι εκδοτικοί οίκοι είναι… τα φαβορί για την έκδοση του βιβλίου που βέβαιο είναι ότι θα προκαλέσει σάλο στην αμερικανική κοινωνία. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς εξιστορεί στο βιβλίο της η… φιλόδοξη συγγραφέας, πηγή αναφέρει πως «σίγουρα κάθε μεγάλος εκδότης θα ενδιαφέρεται να ακούσει οτιδήποτε έχει να πει».



Σε κάθε ραντεβού πάντως οι υποψήφιοι εκδότες υπέγραψαν συμφωνία εμπιστευτικότητας προκειμένου, ό,τι ειπωθεί στη συνάντηση με την πρώην… υπάλληλο του Λευκού Οίκου να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό!



Aggelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου