Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ρόδος: Ο γερανός «πρόδωσε» τους επίδοξους κλέφτες του Α.Τ.Μ.


Τράπηκαν σε φυγή
Στην εντέλεια ήταν οργανωμένη η απόπειρα αρπαγής ενός Α.Τ.Μ. από το εσωτερικό ενός καταστήματος στη Ρόδο, αλλά οι άγνωστοι δράστες δεν είχαν υπολογίσει τον… αστάθμητο παράγοντα! «Προδόθηκαν» από τον γερανό που έκλεψαν για να μεταφέρουν το βαρύ μηχάνημα!

Οι επίδοξοι κλέφτες είχαν αρπάξει μια ημέρα νωρίτερα το γερανοφόρο όχημα που ανήκει σε μια εταιρεία οδικής βοήθειας, με σκοπό να «σηκώσουν» με αυτό το Α.Τ.Μ.. Έπεσαν με ταχύτητα πάνω στη τζαμαρία του σούπερ μάρκετ στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου- Καλλιθέας γκρεμίζοντάς την και μπήκαν στο εσωτερικό.

Όταν, όμως, έδεσαν το Α.Τ.Μ. και προσπάθησαν να το ρυμουλκήσουν με το γερανό, διαπίστωσαν ότι τα λάστιχά του είχαν σκάσει από τα σπασμένα τζάμια! Ταυτόχρονα, ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού του καταστήματος και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή εγκαταλείποντας το γερανοφόρο που υπέστη υλικές ζημίες και εξετάζεται για τυχόν ίχνη που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της απόπειρας.

Πιο… αποτελεσματικοί ήταν οι άγνωστοι που διέρρηξαν ένα σπίτι στην πόλη της Ρόδου, γνωρίζοντας προφανώς ότι ο ιδιοκτήτης του διατηρούσε χρηματοκιβώτιο. Το «σήκωσαν» και εξαφανίστηκαν χωρίς να πειράξουν τίποτε άλλο. Μέσα στο μεταλλικό κουτί υπήρχαν μετρητά ύψους 6.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου