Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ασεβής συμπεριφορά μαθητών, δασκάλων στους Ευζώνους

Δεν περιποιεί τιμή στη μαθητώσα νεολαία και στους δασκάλους τους η συμπεριφορά που είχαν απέναντι στους Ευζώνους στο Σύνταγμα, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όταν δεν άνοιγαν χώρο για να περάσουν, και χασκογελούσαν.

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων της Αττικής που διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τη μεταφορά τους.


Η μουσική πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί και αργότερα με πορεία μέσω της Σταδίου οι μαθητές κατέληξαν στο Σύνταγμα. Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας εκτυλίχθηκαν και καλλιτεχνικές δράσεις. Οι μεταφορείς αρνούνται να εκτελέσουν νέα δρομολόγια εάν δεν αρχίσουν να εξοφλούνται σταδιακά οι παλιές οφειλές.

«Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στη μετατροπή των μουσικών σχολείων σε σχολεία κλειστά στη λαϊκή πρόσβαση, σε σχολεία μόνο για τα ισχυρά εισοδηματικά βαλάντια, σε σχολεία που θα εκλιπαρούν την ελεημοσύνη των "χορηγών", για να καλύψουν τις βασικές λειτουργικές τους ανάγκες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ.

Ωραία τα αιτήματα μήπως όμως θα πρέπει να φροντίσουμε και την δική μας ποιότητα ως άνθρωποι, αλλά και τι αγωγή δίνουμε στους νέους μας;

Η συμπεριφορά των μαθητών εκθέτει πρώτα από όλα τους δασκάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου