Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Πρόταση γάμου στην Ράπτη – Έφτασε μέχρι και τη Βουλή για τα μάτια της


Πρόταση γάμου στην Ράπτη – Έφτασε μέχρι και τη Βουλή για τα μάτια της
'Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας» έφερε στο φως την ερωτική επιστολή έλληνα πολίτη που ζητά το χέρι της βουλευτή Έλενας Ράπτη, από τον πρόεδρο της Βουλής!
Το δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρει πως κάθε χρόνο τα εισερχόμενα έγγραφα προς τον πρόεδρο της Βουλής αγγίζουν σε αριθμό τα 4.500. Με τον όρο «καταγγελίες» καταχωρούνται ετησίως 130 μέσο όρο, με τον όρο "διαμαρτυρίες" περίπου 210 ετησίως, ενώ πάνω από 450 τον χρόνο είναι οι υβριστικές επιστολές, οι οποίες οδηγούνται απευθείας στον "καταστροφέα εγγράφων".
Μια επιστολή όμως, που δημοσιεύει η εφημερίδα, ήταν αυτή που έκανε την... διαφορά! Τι γράφει;
«Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός και δεν θα γίνω ποτέ Σκοπιανός ή Τούρκος, όπως θα ήθελαν κάποιοι. Πιστεύω στον Θεό και από τότε που ήρθε το ευρώ στην Ελλάδα ρίχνω νόμισμα των 2 ευρώ στην Εκκλησία που απεικονίζει τον Δία. Προσεύχομαι να μεταμορφωθώ σε Δία, να μεταμορφωθώ σε Βασιλιά των Ελλήνων και να ζευγάρωνα με την Ευρώπη, Έλενα Ράπτη, η οποία γεννήθηκε στις 9 Μαΐου, ημέρα της Ευρώπης, για να γίνει η ένωση της Ευρώπης με ειρήνη και ευημερία».
«Μάχη» για τα μάτια της όμορφης Έλενας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου