Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Eξώδικο στο ΣΔΟΕ από τον Πάνο Καμμένο


ImageΟ πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έστειλε εξώδικο στον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ Στυλιανό Στασινόπουλο, διαμαρτυρόμενος για την εμπλοκή του ονόματός του στη φερόμενη «λίστα των προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ», που τον έφερε ως ιδιοκτήτη ακινήτων στην περιοχή του Γαλαξιδίου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κοινοποίησε το εξώδικο, μεταξύ άλλων, και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Καμμένος επισυνάπτει έγγραφα των αρμοδίων υποθηκοφυλακείων, σύμφωνα με τα οποία «βεβαιώνεται ότι τα ακίνητα αυτά δεν ανήκουν στον ίδιο ή στη σύζυγό του».

Επισημαίνει ότι είναι γνωστό πως ανήκουν στην οικογένειά του «εδώ και δεκαετίες» και ότι μέχρι σήμερα δεν έλαβε «καμία ειδοποίηση ή άλλου είδους όχληση προς έλεγχο» από το ΣΔΟΕ και καταλογίζει ευθύνες στον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας.

«Επειδή, είναι προφανές, ότι η Υπηρεσία σας, γνώριζε καλώς όλα τα ανωτέρω και ενήργησε με δόλο, συμπεριλαμβάνοντας το όνομά μου στην ανωτέρω λίστα, προκειμένου η δημοσίευση του ονόματός μου να εξυπηρετήσει συμφέροντα και σκοπιμότητες, προδήλως διαφορετικά από αυτά της εξυγίανσης της πολιτικής ζωής του τόπου και ένεκα τούτου σας καταλογίζω προσωπική ευθύνη και υπαιτιότητα», σημειώνει ο κ. Καμμένος στο εξώδικό του.

Ζητά επίσης να του παραδώσει το ΣΔΟΕ όλα εκείνα τα έγγραφα, που «θα έπρεπε να υπάρχουν εις χείρας σας και θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την αναφορά του ονόματός μου σε μια τέτοια λίστα», καθώς, επίσης, «επίσημο αντίγραφο της επίσημης καταγγελίας μαζί με τα ονόματα των υπαλλήλων εκείνων της υπηρεσίας σας, οι οποίοι υπέγραψαν και διέταξαν τον έλεγχο στο πρόσωπό μου και συμπεριέλαβαν το όνομά μου στην υποτιθέμενη «λίστα» της Υπηρεσίας σας».

Σε αντίθετη περίπτωση, όπως σημειώνει ο κ. Καμμένος, θα προσέλθει ο ίδιος στο ΣΔΟΕ και θα απαιτήσει τον έλεγχο της υπόθεσής του και ταυτόχρονα θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης σε δήλωσή του τόνισε ότι «είναι υποχρεωμένοι οι αρμόδιοι πολιτικά προϊστάμενοι, του κ. πρωθυπουργού συμπεριλαμβανομένου (επιλογή προσωπική του οποίου είναι ο σημερινός επικεφαλής του ΣΔΟΕ) να προβούν σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια και πολιτική δήλωση με τις οποίες θα αποκαθίσταται επαρκώς ο Πάνος Καμμένος». 

Τμήμα ειδήσεων defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου