Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Προδότης όποιος Έλληνας βουλευτής ψηφίσει τα μέτρα

Εθνική υποχρέωση να μην ψηφιστεί το Μνημόνιο 3 - Κραυγή αγωνίας και από το χώρο του Αθλητισμού...
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για την αγάπη προς την πατρίδα και την δημοκρατία ,έφταναν στο σημείο να εξορίζουν όσους τους θεωρούσαν απειλή , ανεξαρτήτως αν ήταν ήρωες η επιφανείς άντρες.
Υπερβολή και παραλογισμός , αλλά λειτούργησε άψογα η κοινωνία τους , όπως έδειξε η ιστορία.
Η σημερινή μέρα για τη χώρα μας είναι ιστορική. Στο ελληνικό Κοινοβούλιο, οι 300 εκπρόσωποι των Ελλήνων καλούνται να ψηφίσουν για το δυσβάσταχτο πακέτο μέτρων των 17 περίπου δισ. ευρώ.
Το πολυνομοσχέδιο που τελικά θα κατατεθεί με τη μορφή ενός άρθρου και θα περιλαμβάνει και τα εργασιακά , αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα για την ελληνική κοινωνία που καθημερινά αγκομαχά δίνοντας τον αγώνα για την επιβίωση.
Η «Μεγάλη Τετάρτη» για την Ελλάδα θα μείνει στην ιστορία, όπως και οι βουλευτές που θα πουν «ναι» στο κατάπτυστο Μνημόνιο 3 και θα βάζουν την υπογραφή τους στην καταδίκη και υποδούλωση της χώρας στους δανειστές.
Μπορεί η λέξη «προδότης» να είναι βαριά, αλλά πως μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που με την ψήφο του εκχωρεί την εθνική κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις; Σε δυνάμεις όπως η Γερμανία που μας χρωστάει και δεν της χρωστάμε.
Όσοι βουλευτές ψηφίσουν το Μνημόνιο 3 θα είναι εχθροί της Πατρίδος και του λαού.
Κραυγή αγωνίας από την «ΠΡΑΣΙΝΗ»
Ακόμα και ο κόσμος του Αθλητισμού, βγάζει φωνή αγωνίας και απόγνωσης καλώντας του Έλληνες βουλευτές να καταψηφίσουν το πακέτο των μέτρων.
Η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» άφησε στην άκρη το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τις ομάδες και αφιέρωσε το σημερινό της πρωτοσέλιδο στην ιστορική μέρα για την Ελλάδα.
«ΌΧΙ», γράφει η εφημερίδα, ζητώντας από τους βουλευτές να καταψηφίσουν το Μνημόνιο 3 και να σταματήσουν έστω και την ύστατη στιγμή τα βάρβαρα ξένα λόμπι που θέλουν να ταπεινώσουν τον ελληνικό λαό.
«Προδότης όποιος Έλληνας βουλευτής ψηφίσει απόψε τη φονικότερη αντιλαϊκή λαίλαπα μέτρων που είδε ποτέ η Ευρώπη. Υπόλογος απέναντι στις επόμενες γενιές όποιος πει “ναι” στην εξαθλίωσή τους», γράφει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» στο πρωτοσέλιδό της.
Κραυγή αγωνίας και από το «πρασινοφρουρό» στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας, που για σήμερα άφησε στην άκρη τον Παναθηναϊκό και έγραψε για το μέλλον της Ελλάδας.
«Για το μέλλον των παιδιών μας», όπως σημειώνει, διερωτώμενος σε ποια Ελλάδα θα ζούμε από αύριο. 
«Αν τα μεσάνυχτα οι βουλευτές ψηφίσουν να περάσει αυτός ο υπό κατάθεση εφαρμοστικός νόμος – ΕΚΤΡΩΜΑ, η 8Η Νοεμβρίου θα είναι η πρώτη μέρα του πιο μαύρου κομματιού της ελληνικής ιστορίας μετά τους πολέμους», σημειώνει η «ΠΡΑΣΙΝΗ».
Κατακτήσεις δεκάδων χρόνων θα χαθούν σε μια στιγμή. Κατακτήσεις χιλιάδων ανθρώπων, κατακτήσεις αιματοβαμμένων αγώνων θα εξαϋλωθούν σε μια στιγμή. Η κοινωνία θα μπει σε μια διαδικασία κανιβαλισμού που όμοιά της δεν έχει ζήσει ούτε η γενιά που είδε τους Ναζί να κόβουν βόλτες στην Ομόνοια, που πείνασε, που θρήνησε νεκρούς. Η πραγματικότητα που μας επιφυλάσσει το Μνημόνιο δεν μοιάζει με εφιαλτική. Είναι εφιάλτης».
Δυστυχώς τα όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» δεν είναι υπερβολή. Είναι η πραγματικότητα που περιμένει από αύριο τους Έλληνες πολίτες.
Η εφημερίδα καλεί τέλος όλους τους Έλληνες να αντισταθούν με κάθε τρόπο, ζητώντας παράλληλα από τους βουλευτές να πουν ένα ηρωικό ΟΧΙ.
Η ιστορία είναι μπροστά σας κυρίες και κύριοι βουλευτές. Θα σας καταγράψει ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ή ως ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; 
Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου