Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΣΚΙΝΟΥ


ΣΟΚ !!! ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ "ΓΙΑΦΚΑ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΡΟΔΟΥ !!!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ 10 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ -ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ !!!!
Η είδηση διέρρευσε από κατοίκους πλησίον της γιάφκας... όπου ξύπνησαν από το ντου" των αστυνομικών !!!

Η αστυνομία έχει λάβει διαταγές μάλλον να μην αποκάλυψη το γεγονός για να μην προκληθεί πανικός στους κατοίκους του νησιού!!!

Χαράματα 05:00 προχθές15/10/2012 ομάδα πάνοπλων αστυνομικών εισέβαλε σε οικία στο χωριό Κοσκινού όπου διαμένουν Πακιστανοί ,κοντά στο εκκλησάκι 
,,,,,!,οι αστυνομικοί μάλλον δεν θα πίστευαν στα μάτια τους αντικρίζοντας ένα οπλοστάσιο μπροστά τους!!!Υπάρχουν μαρτυρίες που είδαν να μεταφέρουν της χατζάρες!!!!όπως πολλά κινητά τηλέφωνα λοστούς και κλειστά κουτιά με άγνωστα αντικείμενα.

Τρεις από τους δέκα πρόλαβαν να την κοπανίσουν από την πίσω πόρτα,από ότι μου είπαν τελικά μετά από ανθρωποκυνηγητό όπου και τους έπιασαν ποιο κάτω!!!!!

 

 Εδώ όμως πρέπει να δούμε τι ήθελαν τόσα όπλα οι πακιστανοί και για ποίους τα προόριζαν?? αυτοί οι κακομοίρηδες αλλοδαποί που ήρθαν να δουλέψουν γιατί στην πατρίδα τους έχει πόλεμο!!τι ήθελαν τόσα σπαθιά ???
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!!
Αk/Αν όχι όλοι αλλα οι περισσότεροι έχουν έρθει στην Ευρώπη για ιερό πόλεμο!!κάποιοι πρέπει να πάρουν το μήνυμα!! Και να σταματήσουν τα "φιλοαλλοδαπα" και διεθνιστικά παιχνίδια τους,,τα πράγματα είναι σοβαρά!!!ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!


ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ !!!!
eleusisdiagoridon.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου